Beoordelingen 

736 commentaren van in totaal 736 beoordelingen
Service
Bea Gunst Bekkers (Bergen)
11-07-2019
10

Fijn bedrijf, goede voorlichting en aardig personeel. Totaal geen klachten.

Service
Mw. Vloet (SintAnthonis )
11-07-2019
6

Ik vind de voorlichting niet transparant .

Service
Jean Bisscheroux (Venray)
04-07-2019
10

Ben zeer tevreden over de behandeling van Oostendorp Auto Venray B.V. vanaf de aankoop van mijn Prius tot heden. Kwaliteit van onderhoud is uitstekend.

Service
J.Swinkels (Oirlo)
21-06-2019
8

Dat de eventuele kosten vooraf bekent zouden gemaakt worden, en wat er allemaal gedaan zou worden.

Service
Dhr. E. Camps (Oostrum/Venray)
14-06-2019
10

We zijn zeer tevreden.

Service
C.A.J.M. van den Broek (Hout-Blerick)
14-06-2019
10

Al een zeer lange voortreffelijke relatie met Toyota Oostendorp Venray voor aanschaf en onderhoud van mijn laatste achtereenvolgende 9 auto's.

Service
John Pouwels (Meerlo)
12-06-2019
10

goede informatie, prettig ontvangst, mooie showroom, kundige verkopers.

Service
Mevr.M Poels (Velden)
07-06-2019
9

De garage Oostendorp is zeer vriendelijk en de hulp is goed en duidelijk

Service
C. Smit (Beugen)
07-06-2019
8

stop met dit gelul . als ik de garage niet goed vind zeg ik het daar wel.

Service
Gerd Hermans
31-05-2019
10

Goede service en klantvriendelijk

Service
Dhr.G.Arts. (Gennep.)
31-05-2019
9

Bij oostendorp venray. Word je netjes behandeld .De prijs opgaven kloppen die vooraf gegeven zijn.De koffie is ook goed de wachtruimte is netjes..

Service
Mevr. Hilgers
31-05-2019
9

Zeer tevreden!!!

Service
Tom Verbroekken (Grave)
31-05-2019
10

Ze leveren altijd top kwaliteit werk. Het werk wordt goed per item omschreven, en ik word altijd vriendelijk geholpen.

Service
Anthony Fulford (Venray)
24-05-2019
9

Contact made in plenty of time for service and APK. Able to make own date for vehicle service and APK, free to look around showroom and second hand vehicles without interruption. Pleasure to visit the establishment.

Service
Rina Doomen (Wanssum)
24-05-2019
10

Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt uitleg omtrent autobeurt en kosten.Nadien ruikt de auto erg lekker doordat de automonteur er een kaartje in heeft gehangen met zijn naam en parfum of iets dergelijks. Je dag kan niet meer stuk.

Service
Dhr. A. van der Giessen (Venray)
22-05-2019
9

persoonlijke aandacht / kwaliteit

Service
Wiel Jenniskens (Broekhuizenvorst)
22-05-2019
10

Vriendelijke medewerkers die je goed helpen.

Service
Nicole (Boxmeer)
22-05-2019
10

Vriendelijk personeel. Heldere communicatie.

Service
Rob van Jaarsveld (Milheeze)
22-05-2019
10

Dat dit een bijzondere dealer is merk je direct. Vader en zoon zijn echte mensmensen, de sfeer is warm en de ontvangst hartelijk.Bijzonder vakkundig personeel, uitstekende voorlichting en prima offerte. Kortom: een aanrader als je verzekerd wilt zijn van een super vriendelijke nazorg, goede service en een warme babbel.

Service
John Driessen
22-05-2019
10

Goede service, leuke medewerkers, erg goede vakkennis, behulpzaam enz. Zijn vol lof over Oostendorp Venray.

Service
Kees Moerkerk (Venray)
17-05-2019
9

Venray Oostendorp is een betrouwbare garage met deskundig personeel, zijn attent en behulpzaam. Geven goede adviezen en zijn niet opdringerig. Ik voel mij er op mijn gemak.

Service
Rene
17-05-2019
10

Prettig vertrouwd

Service
Lambert Linders (Horst)
17-05-2019
10

zie voorgaand

Service
mevr. L.M.Goedee (Venray)
16-05-2019
9

Ontvangst en bejegening waren vriendelijk en correct.

Service
Mevr. Hermans (Venray)
16-05-2019
8

Vriendelijk en behulpzame mederwerkers.

Service
John Alaerds (Horst)
16-05-2019
8

We zijn zeer tevreden over Toyota, alleen afgelopen keer waren bij de grote beurt de zomerbanden niet aanwezig, zodat we hier een dag langer de auto hebben moeten missen. We zijn goed behandeld hierover.

Service
Dhr. L. Brouwers (Horst)
16-05-2019
8

Omdat de ontvangst in de Hyundai-afdeling, (want daar zijn we ook eerst gaan kijken) niet naar tevredenheid verliep. Des te beter was dit in de Toyota-afdeling.

Service
Jan Wolters
10-05-2019
9

Korreltje behandeling

Service
Mevr.B v Meurs (Venray)
10-05-2019
8

zijn altijd vriendelijk en correct

Service
Marlies van Nunen (Venray)
10-05-2019
10

Vriendelijke receptioniste, vriendelijke monteur, goed geadviseerd vooraf en meegedacht v.w.b. banden....duidelijke prijsopgave, leenfiets stond gereed, open en relaxte sfeer, zijn afspraken nagekomen en ik voelde me klant. Ze hebben mijn vertrouwen in ieder geval gewonnen en zij kunnen op mij als vaste klant rekenen.

Service
Verhaegh (Horst)
08-05-2019
8

Goede service

Service
Anita Voskuilen (Venray)
08-05-2019
9

Ben tevreden

Service
Dhr Smits (Ysselsteyn)
08-05-2019
10

Deskundige en vriendelijke vaklieden

Service
Thei van Els (Venray)
08-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk en attent, deskundig en pro-actieve informatieverstrekking over de aankoop en levering. Vertrouwenwekkend.Leuk hoe de auto werd geleverd: 'onthuld' van onder een doek. Grappig, niet eerder meegemaakt. Dat maakte er iets speciaals van. Veel tijd genomen om alle functionaliteiten goed uit te leggen.

Service
Jos Danse (Bergen (Limburg))
08-05-2019
10

Betrouwbaar, vriendelijke benadering, desgevraagd goede uitleg en antwoorden op vragen, plezierig contact.

Service
Mevr. de Beijer
03-05-2019
10

Klantvriendelijke en servicegerichte garage met deskundige mensen.

Service
A. Lensen (Venray)
03-05-2019
8

Vriendelijke mensen, klantgericht

Service
JHC Heesmans (Deurne)
30-04-2019
9

Goede service - vriendelijk - netjes .

Service
John Vloet (Overloon)
30-04-2019
8

We zijn zeer tevreden over onze Toyota en de gegeven service door Oostendorp Venray.

Service
JMG Koppens (Deurne)
24-04-2019
10

Makkelijk afspraak maken, op tijd gereed en prijs was ok.

Service
Louise straatman (Venray)
24-04-2019
9

Tevreden

Service
andré van wijk (Swolgen)
24-04-2019
9

vriendelijkheid, betrouwbaar , punctualiteit, attent, aandacht

Service
Pierre Janssen (Groesbeek)
24-04-2019
9

Onderhoudsbeurten worden netjes uitgevoerd, bij meerwerk wordt er gebeld en gelijk een prijsafspraak gemaakt.

Service
Roodbeen (Venlo)
24-04-2019
10

Zeer vriendelijk personeel wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen

Service
J. Vullings
24-04-2019
8

Ben zeer tevreden over de service die verleent wordt. Ik heb slecht een minpuntje. Er zat een deukje in een van de velgen. Tegen mijn zoon is gezegd dat er een nieuwe velg op zou moeten door een van de monteurs. Bij onderhoudsbeurt heb ik verder hier niets over gezegd en verwachte dat Oostendorp zou bellen dat er een nieuwe velg op zou moeten. Ik werd inderdaad gebeld, maar alleen om te melden dat velg uitgedeukt moest worden, verder niets. Het lijkt er op dat Oostendorp mijn zoon een nieuwe velg wilde aansmeren wat eigenlijk niet nodig was. Dit is enige minpunt, vandaar 8 en geen 9 of 10.

Service
Sef Hendrikx (Venray)
18-04-2019
9

Goede informatie en correcte afhandeling. Zeer tevreden over het resultaat.

Service
Dhr APM Poels
10-04-2019
9

Klantvriendelijk en snel terecht kunnen voor onderhoud aan mijn Toyota. Deskundig personeel en goed geholpen.

Service
Erik (America)
10-04-2019
10

Vriendelijkheid staat hier voorop. Bij vragen altijd duidelijke uitleg. Monteurs zijn zeer deskundig. Voor mij is dit een TOP garage!

Service
An Goossens (Boxmeer)
10-04-2019
10

Zijn al een aantal jaren klant bij deze garage. Denken met je mee, zijn klantvriendelijk en professioneel en betrouwbaar personeel.

Service
Paul Bovee (Broekhuizen)
09-04-2019
10

Correct. Niets is te veel.

Service
Dr Hjm.smits (Gemert )
09-04-2019
9

Alles perfect geregeld en zeer vriendelijk personeel en Koffie en de prijs klopt.

Service
Mevr.Spruit (Helmond)
09-04-2019
9

Vriendelijke ontvangst. Er wordt goed geluisterd en er wordt mee gedacht. Oplossingen worden snel gegeven.
Er valt veel te lezen indien er gewacht moet worden, er is koffie. Kortom ik zit er naar wens.

Service
Karel ingenbleek
09-04-2019
7

Vriendelijk. Snel geholpen zoals afgesproken.

Service
E. Blomsma
09-04-2019
10

Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie, na een kleine of grote beurt voelt de auto weer als nieuw.

Service
Ronald van Hal (Venray)
09-04-2019
9

Prima service, meedenken met de klant maar ook service die je helemaal niet verwacht. Ik ben al jaren blij met deze toyota-dealer.

Service
A. Jacobs (Oirlo)
08-04-2019
10

Ontspannen onderhandelingssfeer, zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.

Service
Familie Boosten (Venray)
20-02-2019
10

45 jaren ervaring met het merk TOYOTA 5 X nieuw en 2X jong gebruikt gekocht. Meer dan 25 jaren ervaring met de firma Oostendorp Toyota in Venray. Natuurlijk is er in deze periode ook wel eens een punt van discussie geweest, maar ook dat hoort er bij. Het belangrijkste voor mij is altijd geweest, werd het naar tevredenheid opgelost en daarvan kan ik alleen maar zeggen JA. Nu ik mindervalide geworden ben past de firma Oostendorp hun service aan mij aan. De kwaliteit en inzet van de monteurs in de werkplaats, de verkopers en vooral de medewerkers aan de servicebalie verdienen deze beoordeling.Want ook na meer dan 25 jaren klant voel ik mij (nogal altijd een beetje) koning.

Service
The
03-02-2019
10

Al jaren een betrouwbare garage met veel deskundigheid en erg klantvriendelijk.
Het voelt als thuiskomen.

Service
Hub Creemers (Venray)
01-02-2019
8

Onze auto toyota yaris werd niet geheel correct gestofzuigd. (De kofferbak was niet schoon gemaakt)Waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Service
Mevr. Kauffeld (Boxmeer.)
01-02-2019
10

Een deskundig bedrijf en correcte behandeling.

Service
lei hendrix (lottum)
01-02-2019
10

alles keurig en volgens afspraak gebeurd.

Service
Dhr. van Soest (Bergen L )
25-01-2019
8

Gewoon een goede dealer

Service
mw Sweerts
09-01-2019
10

vriendelijke behandeling; duidelijke antwoorden op de vragen; goede voorlichting.

Service
Tebrunsvelt (Horst )
09-01-2019
9

ik zou iedereen laten horen hoe het was in de bij Oostendorp

Service
Frans Wouters (Deurne)
09-01-2019
10

Altijd goed! Zeker ook qua bejegening ...

Service
Bèr Geurts
04-01-2019
9

ziet er mooi en netjes uit. je wordt snel geholpen, tafel waar je kunt wachten, krijgt koffie, open benadering

Service
Wil Hendriks
04-01-2019
8

Zeer vriendelijk en ervaren personeel.

Service
Werner Paffen (Well lb)
04-01-2019
9

Goede serviceen vakmanschap

Service
Dhr. J.Janssen
21-12-2018
9

Klantgericht en altijd de afgesproken kostenopgave. vriendelijk personeel. altijd bereid te helpen als er noodgedwongen een reparatie moet worden uitgevoerd.

Verkoop
Winfred Teunissen (Boxmeer)
19-12-2018
9

Zoals in vorige antwoorden. Correcte en goede omgang met ons als klant. Had niet veel meer te wensen over. Voelde zeer vertrouwt.

Service
Kees en Mary Cornelissen (Tilburg)
19-12-2018
10

Geweldig kundig en vriendelijk personeel zowel in de showroom als in de werkplaats.Ik rij daarom ook 200 km heen en terug vanuit Tilburg. Super.

Service
w.engels (Horst)
14-12-2018
10

de garage is voor mij een vertrouwd adres en wat ze beloven komen ze kundig na

Verkoop
M. van Deursen
13-12-2018
9

Fijne service, vriendelijk personeel.

Verkoop
van Teeffelen (Helmond)
13-12-2018
10

TOP dealer en zal het altijd aanbevelen aan andere.

Service
familie Pouwels (Venlo)
07-12-2018
8

Personeel is down to earth, geen opgeblazen types. Rustig en professioneel.

Service
M. van Dijck
05-12-2018
10

Ik ben vooral ook zeer te spreken over de manier waarop ee medewerker mij in het verleden zeer correct en naar mijn mening goed behandeld heeft.Ook bijzonder tevreden over de mensen aan de balie, hun manier van benadering en behulpzaamheid.

Service
J.W.Bont. (Ventay)
05-12-2018
8

De auto is eerder klaar dan verwacht.

Service
Dhr. H. Dahlmans (Bergen )
05-12-2018
9

het enige 'probleem' met onze auto's is dat we nu al op zo'n 20 jaar 4 keer de voorruit moesten vervangen. Waarschijnlijk is de voorruit te zwak/dun. Dit kun je Oostendorp niet aanrekenen. Uitstekende service. Nooit een probleem gehad.

Service
WLRooy (Venray)
30-11-2018
10

Omdat de service uitstekend is en we steeds goed ontvangen worden.

Service
Dhr Gerard van Kol (Sint Anthonis)
30-11-2018
10

Alles veloopt steeds naar wens en afspaken worden goed nagekomen.

Service
Mevr. Rijvers
30-11-2018
9

Tevreden over het merk Toyota,.. nooit stukken. Alleen onderhoud. Maar dat is logisch. Fijne wagen. Doet het altijd. Personeel is altijd correct. Er is tijd voor de klant. Heel belangrijk. Altijd koffie en goed advies. Ik ben al 18 jaar een tevreden klant.

Service
Mevr. T. van Ewijk (Venlo)
30-11-2018
10

Auto wordt voor keuring en beurt altijd thuis opgehaald en weer teruggebracht. Is er iets extra's dat gerepareerd moet worden wordt er gebeld of dat gedaan moet worden.

Service
Fam. Beurskens (Swolgen)
30-11-2018
9

Prima garage, duidelijke afspraken, klantgericht.

Service
Ria Beeks (Velden)
30-11-2018
10

Een prima garage met super service.

Service
H.Jacobs (Venray)
30-11-2018
9

Goede afspraken over de werkzaamheden en de wat de kosten gaan worden. Vriendelijke ontvangst.

Verkoop
Rob werts (Boxmeer )
27-11-2018
10

Onze ervaring met oostendorp Venray is erg goed geweest goede service en erg vriendelijke en behulpzame mensen ??

Service
dhr jansen
23-11-2018
10

Zeer klant vriendelijk niets opdringen goede uitleg en komen hun afspraken na.

Service
Theo van Schaijk (Middelaar)
23-11-2018
9

Ik ben prima behandeld in Venray en hoop dat ook nog lang te kunnen doen.

Service
Henk Rotthoff (Venray)
23-11-2018
10

Zeer klantvriendelijk en een snelle en correcte onderhoudsbeurt uitgevoerd waarvan de kosten van te voren per mail was medegedeeld.

Service
Hans Nelis (Sint Anthonis)
23-11-2018
7

Het werk is gewoon goed gedaan, alleen de prijs is erg hoog( Ik vindt het bijv. raar dat de ruitenwisser bladen even duur zijn voor mijn prius als mijn vorige dealer rekende voor wisserbladen voor de Proace die toch veel groter zijn.Bovendien moet ik nog extra betalen voor een leenauto. Voor mijzelf geloof ik dat ik terug ga naar mijn vorige dealer al is dat dan een autorit van 280 km.

Service
L.J.M. Otten (Venray)
23-11-2018
10

Dit is een dealer met vakkundig en vriendelijk personeel waar ik altijd op terug kan vallen voor allerlei mijn specifieke versie (ik heb een USA versie van de RAV4.2) betreffende zaken.

Service
J.W. Heinekamp (Lottum)
23-11-2018
10

Uitstekende service, prettige en vriendelijke medewerkers, vakmanschap in de garage.

Service
RI
23-11-2018
10

Vriendelijk correct duidelijk deskundig niet gehaast.

Service
Dhr f.j wilms (Horst)
15-11-2018
9

Goede service.

Service
Ans Hofmans
09-11-2018
8

Je hebt daar een prima service en wordt netjes behandeld.

Service
Dhr. J. Simons
09-11-2018
9

Goede en correcte afhandeling. Een beetje te zakelijk.

Service
Peeters (Panningen )
09-11-2018
7

Ik kom hier al 5 jaar en ben tevreden.

Service
Dhr. H.Weerts (Overloon)
02-11-2018
8

Het is een prettige sfeer waarin klanten worden ontvangen en behandeld, service is ook goed. Onlangs wel meningsverschil over hoogte factuur die mijn inziens niet goed is opgepakt en na invullen klachtenformulier nog geen terugkoppeling gehad.

Service
p drissen (sevenum)
02-11-2018
10

Omdat hij goed is.

Verkoop
AGNES.COWAN (Wijnandsrade )
02-11-2018
10

Goed blijft. Goed.

Service
J. Rubie (Meterik)
29-10-2018
10

Je wordt uitstekend ingelicht over de te verrichten werkzaamheden en extra werkzaamheden worden eerst overlegd. Je wordt gastvrij ontvangen.

Service
Frans Troisfontaine
17-10-2018
8

Betrouwbare en klant vriendelijke benadering van alle bezoekers en klanten

Service
M.j.Kools (Deurne)
11-10-2018
10

Over alles zeer tevreden.

Service
M. Hermans (Haarlem)
11-10-2018
10

Uitstekende service.

Service
JH Meijer (Boxmeer)
05-10-2018
10

Echt een top dealer. Ik beveel 'm iedere Toyota rijder aan.

Service
Gerd (Horst)
05-10-2018
10

Goede service.

Service
Dhr. JM Vranken (Venray)
28-09-2018
10

Dit is mijn 3e Toyota in deze garage met tussenliggende andere auto's ervaring leert !

Service
Elly Geurts (Venray)
26-09-2018
9

Goede service.... vriendelijk personeel ... altijd welkom gevoel .... het nakomen van afspraken extra service door een herinneringbericht te sturen dat de auto wordt verwacht ... gratis leenfiets die je mee krijgt als de auto in onderhoud is.

Service
J. Lemmen. (Horst a.d. Maas.)
25-09-2018
10

We zijn zéér tevreden over onze Toyota dealer Oostendorp Auto Venray BV. En zeker óók over het personeel daar!

Service
Fons Koekkoek op Munsterhuis (Venray)
20-09-2018
8

Het netjes afhandelen en afleveren,van de auto.

Service
Mevr.Toekook w/v STEEGS (Venray.)
20-09-2018
9

Wij zijn al jaren goed behandeld en hebben nog nooit problemen gehad met de garage. 0ostendorp Venray.

Service
Piet Winkelmolen (Vortum-Mullem)
19-09-2018
7

Over het algemeen prima. Maar de laatste keer was niet naar tevredenheid. Had om een kleine beurt gevraagd terwijl ik een grote beurt moestv afrekenen. Ook in het serviceboekje staat grote beurt daar waar een kleine beurt had moeten staan.

Service
don funcken (venray)
19-09-2018
10

super dealer

Service
j. van Hulst (Venray )
13-09-2018
9

Wordt elke keer correct en vriendelijk te woord gestaan, de problemen worden goed en netjes afgewerkt

Service
Piet Peeters
13-09-2018
9

Prima service goede afspraken en vriendelijke omgeving,kortom zeer correct.

Service
Mevr. Basten
13-09-2018
8

Gemiddeld genomen ben ik zeer tevreden over de behandeling. 9 is voor de meester en 10 is niet bereikbaar.

Service
Dhr. smits (Maashees)
13-09-2018
8

alles ziet er netjes uit, voelt prettig en een rustige sfeer, werkplaats is open, wat een goed beeld geeft, hoe men met je auto omgaat

Verkoop
Pascale Wijnen- Janssen (Tegelen)
12-09-2018
10

Wij werden vanaf het moment dat we de showroom inliepen tot aan het moment van aflevering van de auto ontzettend goed geholpen door steeds dezelfde verkoper, wat wij een enorm pluspunt vonden. Hij was vriendelijk, correct, meedenkend en nam alle tijd. Ook daarna nam hij nog contact op om te vragen of alles naar wens was. Wij zijn meer dan tevreden .

Service
John Driessen
06-09-2018
9

Zoals gewent ben ik zeer tevreden over afhandeling beurt/apk-keuring. Ben niet voor niets al zolang klant bij Oostendorp.

Service
Heer J. Bosje (Venray)
05-09-2018
8

Heb alles hiervoor vermeld.

Service
Eric Mallee (Horst aan de Maas)
05-09-2018
10

Altijd correct, zeer bekwame monteurs, net en verzorgd bedrijf

Service
H.J.Klomp (Escharen)
31-08-2018
8

Wij voelen ons bij deze garage erg op ons gemak.

Service
Arie van Dijck
29-08-2018
10

Oostendorp Venray is een nette , correcte en vriendelijke dealer/garage waar je toyota in goede handen is

Service
Wim jansen (Vortum mullem)
29-08-2018
9

Denken met je mee vriendelijk en puur niet gemaakt

Service
Harrie Verbeek
29-08-2018
9

Er zijn snelle en goede afspraken te maken over onderhoudsbeurten of reparaties en die worden vervolgens in de vooraf aangegeven tijd vakkundig uitgevoerd. Indien nodig wordt gezorgd voor vervangend vervoer.

Service
Marco (Westerbeek)
23-08-2018
8

Goede service en klantvriendelijk

Service
Roosenburg (Broekhuizen)
22-08-2018
10

altijd een professionele, correcte vriendelijke ontvangst en uitvoering van zowel onderhoud en eventuele pechgevallen. Ik ben nooit met een ontevreden gevoel de deur uit gegaan.

Service
wim verheijen (venlo)
22-08-2018
8

gewoon goed

Verkoop
Gerry Wijnands
21-08-2018
10

Vriendelijk, denken mee, positief ingesteld, kijken samen met je naar de beste optie.Accuraat, snel en geen overbodige informatie.Zeer tevreden.

Service
Riny Weemen (Nieuw Bergen (LB))
20-08-2018
8

Men komt vakkundig over, maar voor mij is het toch moeilijk te beoordelen (technisch).Wat er precies aan onderhoud is uitgevoerd.Daar bedoel ik mee, dat de auto niet anders of beter rijd, dan voor de onderhoudsbeurt.Terwijl als je naar de kapper bent geweest, dan zie je duidelijk het resultaat!

Service
Guus Hendrix (Venlo )
15-08-2018
10

Vreindelijk mensen en vakmensen

Service
Erik Niederheide
15-08-2018
9

Ben rondom tevreden

Service
Mevr. Haandrikman-Noordhoek (Wijchen)
13-08-2018
10

Zeer goede persoonlijke benadering door het personeel,duidelijke uitleg over het uit tevoeren werk aan de auto met de daaraan verbonden kosten.

Service
l
10-08-2018
8

alles prima, al 17 jaar klant

Service
J. C. P. (Venray )
08-08-2018
9

Ik ben een tevreden relatie!

Service
Charles de Vilder (Venray)
08-08-2018
8

Ik ben gewoon tevreden.

Service
Louise straatman (Venray)
01-08-2018
9

Ik ben tevreden maar op de website kun je geen prijzen van acces vinden

Service
Toon v d Boogaard (Elsendorp)
31-07-2018
9

Netjes behandeld er was koffie of iets anders duidelijk uitleg auto word afgeleverd naar wens tot nu toe alleen de factuur van de eerste kleine beurt na 10000km nieuwe olie en oliefilter en rest ff nazien wat bij een nieuwe auto onder garantie valt vind ik is 237€ best veel

Service
Janssen (Meerlo)
31-07-2018
8

klantvriendelijk

Verkoop
Bert Theunissen
25-07-2018
9

Goede duidelijke afspraken, men doet veel moeite je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. En is er achteraf toch nog een wens dan doen ze er alles aan om je te helpen. Hun sterke kant is niet alleen het verkopen van een auto maar vooral de service na de aflevering van je auto en dat is veel waard!

Service
Dhr. H.Sondaal
23-07-2018
10

Uitstekende, deskundige service. Zeer klantvriendelijk. Heldere informatie over benodigde reparatie, kosten.

Service
Dhr M.Sarkol
18-07-2018
8

professionele garage met duidelijke uitleg over onderhoudsbeurten en kosten vriendelijk personeel

Service
E van Ham (Venlo)
18-07-2018
9

Altijd goed geregeld, vriendelijk personeel. Geen verassingen in kosten.

Service
Joke Kessels (Venray)
18-07-2018
10

vriendelijk

Service
Anne Beuving (Venrayt)
18-07-2018
10

De ontvangst is altijd vriendelijk en gastvrij. Behulpzaam en vakkundig in de antwoorden.

Service
Theo Janssen
18-07-2018
10

jarenlange perfecte ervaring, zelfs zo dat mijn beide broers ook voor mijn garage gekozen hebben.

Verkoop
Hans Kraakman (Holthees)
18-07-2018
9

Correcte, vriendelijke service

Service
Dhr. A. van der Giessen (Venray)
12-07-2018
9

Prettige bediening, deskundige hulp, men denkt met je mee.

Service
Mevr. T. Schaminee
11-07-2018
10

Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam en we twijfelen niet aan kundigheid!

Service
J. Vloet (Sint Anthonis)
09-07-2018
7

Hetzelfde de kosten voor een auto die 1 jaar oud is dat een beurt zo duur is.

Service
Mevr. M. P. de Jeu (Venray)
04-07-2018
9

Altijd prettig geholpen, prima service, gewoon een goed garagebedrijf!

Verkoop
Ger de Groot (Heerlen)
04-07-2018
9

Het was een prettige manier van zaken doen. Geen flauwe kul. Prima

Service
H. v.d. Woldenberg (Bergen L)
04-07-2018
10

Betrouwbaar en correct!

Verkoop
Bert Verdellen (Sevenum.)
20-06-2018
9

Goede afspraken maken en deze ook nakomen.Deskundig onderhoud aan de auto.Vriendelijk personeel.

Service
Dhr. G. Vermeulen
20-06-2018
10

Vanaf de eerste kennismaking met deze garage en de eerste Toyota voor ons is alles heel prettig verlopen. Deskundige uitleg bij de auto. Personeel is prettig en respectvol in de omgang en het vervolg daarna is erg klantvriendelijk verlopen als we vragen hadden bij het gebruik van de auto.De Yaris Hybride is een prima auto voor ons, willen geen andere meer. En dat geldt ook voor de garage.

Service
Lambert Linders (Horst)
20-06-2018
10

De ontvangst is goed , de wachtruimte is prima met koffie enz.

Service
Frans B (Venray)
14-06-2018
10

Bijna 25 jaar trouwe klant altijd correct en met vakmanschap geholpen. Gewoon Oostendorp zoals het hoort.

Service
Els van der Worp (Venray)
13-06-2018
9

Zeer tevreden over de service. Ik kwam met een vouwfiets in de auto om terug te fietsen naar huis maar kreeg meteen een goede fiets van het bedrijf mee. Na afloop was er koffie en thee en uitleg over de extra werkzaamheden.

Service
Dhr A Fulford (VENRAY)
07-06-2018
10

Good organized company workshop and show room always clean and tidy, customer comes first. No one boths you looking around the show room etc. If help is needed someone is always available.

Service
C.A.J.M. van den Broek (Hout-Blerick)
07-06-2018
10

Zeer klantvriendelijk en perfecte afhandeling van onderhoud en reparatie aan de auto's. Ook aan te bevelen voor aanschaf van een nieuwe auto of occassion.

Verkoop
Bert Thijssen (Horrst -Meterik )
05-06-2018
10

Leuke en vakkundige uitleg cq verkoop. Klein min punt ligt niet aan de verkoper maar aan de reclamen van Toyota Nederland. Een ik ruil verschil van 1000,00 een beetje misleidende voicer

Verkoop
Niek van Hoof (Venray)
01-06-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over hoe de aankoop van onze nieuwe CHR gegaan is.

Service
Gerard arts (Gennep)
30-05-2018
8

netjes behandeld en de auto was netjes af geleverd

Service
Mevr Reintjes (Leunen)
29-05-2018
8

Alles was goed

Service
H.Kuijpers (Horst)
29-05-2018
8

goed te berijken,en niet te ver.

Service
Jos Danse (Bergen (L))
24-05-2018
9

Je wordt er altijd goed geholpen en geinformeerd. En ze laten je daarvoor nooit lang wachten.

Service
Mevr.poels (Velden)
23-05-2018
9

Omdat ik de auto in Venray heb gekocht.

Verkoop
Rianne Langen (Venray)
17-05-2018
8

Snelle en super service tot op heden. Goede uitleg over de auto en ik ben na de aanschaf nog opgebeld of alles naar wens is met de auto. Geen slechte ervaring met Oostendorp in Venray

Service
Ad van de Pas (Venray)
16-05-2018
9

vakkundig klantvriendelijk en transparant. Er werd goed geluisterd en notitie genomen van mijn inbreng. Niet onbelangrijk was er ook ruimte voor humor.

Service
Ray (Oploo)
16-05-2018
10

Goede dealer

Service
Dhr. Wolters
16-05-2018
10

Alles correct behandeld

Service
S. Kuypers
09-05-2018
10

Medewerker van de werkplaats heeft er alles aan gedaan om mij zo vroeg mogelijk te bereiken en een kostenopgaaf te doen van de te verrichten werkzaamheden. In verband met de hoogte van de factuur is Toyota Venray tegemoet gekomen in de kosten, waardoor de prijs aanzienlijk lager uitviel. De monteurs hebben alles in het werk gesteld om mijn auto zo snel mogelijk gereed te krijgen. De auto kon ik halverwege de middag al ophalen, waarna nog eens kosten in mindering werden gebracht. Ik ben op een zeer nette en klantvriendelijke wijze geholpen!

Service
Mevrouw M. Rens-Caarls (Venray )
09-05-2018
9

Het personeel is vakkundig en zeer vriendelijk. Ze staan altijd voor je klaar.

Service
Will Faasen
02-05-2018
9

prima service, nooit klachten gehad

Service
Mevr. G. de Beijer
02-05-2018
10

Een fijne garage, met vriendelijk personeel, correcte afhandeling van en uitleg over onderhoudsbeurten.

Service
Amh roodbeen (Venlo)
02-05-2018
9

Vriendelijk personeel

Service
toon tissen (blitterswijck)
02-05-2018
10

een zeer nette garage met een uitstekende uitstraling

Verkoop
Ellie Keizer, M.Sc. (Horst)
02-05-2018
9

Betrouwbare, deskundige en betrokken dealer van een automerk dat altijd blijft rijden. Nooit problemen gehad en bij de beurten ben ik altijd vlot en servicegericht geholpen. Ik kan u zowel de garage als het automerk van harte aanbevelen.

Service
Geert-Jan (Venray)
25-04-2018
9

We komen al jaren bij Oostendorp Venray. Afspraak is afspraak, daar kunnen andere dealers nog van leren

Service
Huub Beurskens (Venlo)
25-04-2018
10

Ze doen precies dat wat de klant wil en heeft afgesproken.De uitstraling van het personeel en ook van de directive is optimal.

Service
J.Oudenhoven (Venray)
18-04-2018
8

Ik kom al jaren bij Oostendorp ben er tevreden over.

Service
Mevr. D.G. Arts-de Haas (Venray)
12-04-2018
9

Afspraak was aanvankelijk bij verkeerde dealer gepland en is direct zonder problemen wel in Venray uitgevoerd.

Service
P Sanders
05-04-2018
10

Altijd prettig oponthoud even nieuwe auto's kijken,z e kennen ons naar jaren nog terug ( goed geheugen ) proberen nog altijd wat te verkopen natuurlijk ,voor de rest prima personeel daarom een 10

Service
Chris smits (maashees)
04-04-2018
8

Vriendelijk, ter zake kundig en behulpzame medewerkers.

Service
Germaine MJM de Ruijter Mutsaers (Venray)
28-03-2018
9

Het is een goede garage met personeel, maar ze hadden bij de afspraak gezegd dat de beurt 243 euro zou zijn,maar zeiden toen in zaak was dat het 254 euro was.

Service
mevr. linskens
28-03-2018
10

omdat we zeer tevreden zijn, vriendelijk personeel, vlotte service.

Service
Hans Bosch (Oirlo-Venray)
28-03-2018
9

Als klant in de watten gelegd. Zeer goede service/pechhulp. Prima prijs/kwaliteit.

Service
Piet van den Oever (Sint Anthonis)
21-03-2018
9

Ze zijn servicegericht en denken mee.

Service
Kees Moerkerk (Venray)
21-03-2018
9

Ik ben erg tevreden over de onderhoudsbeurt. Het was aan het rustigere geluid van de motor te merken dat er aan gewerkt was. Kortom tevreden.

Service
C.Christians (Venray)
14-03-2018
8

Ben heel tevreden over contact en afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.Deze waardering is de voor mij gangbare om eerder genoemde reactie te onderstrepen.

Service
Hennie Smits (Gemert.)
14-03-2018
9

alles was prima geregeld

Service
jos bijen (Venray)
14-03-2018
8

mijn ervaring tot nu toe is ,vakkundig, snelle reparatie,geen lange wachttijden.

Service
Mevr Hermsen v Rengs (Venray)
28-02-2018
9

De mensen zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam als ik iets niet weet .Dit voel vertrouwd aan en ga altijd met een gerust gevoel weer naar huis in mijn autootje (hij is weer o k )mooi toch

Service
Lei Holthuijsen (Horst)
28-02-2018
10

Oostendorp verleent een prima service en het personeel is altijd duidelijk en vriendelijk

Service
Van der Elburg (Hellevoetsluis )
28-02-2018
7

Een voldoende toch

Service
MD
26-02-2018
8

Goede dealer met goede auto’s. Prijsnivo vrij hoog voor standaard onderhoud, Honda CR-V is een veel grotere auto dan een Yaris Hybrid, toch zijn de beurten van de Yaris beduidend hoger. Allebei bij merkdealer in onderhoud. Nette werkplaats, nette mensen, goede keus in showroom. Snelheid is ook goed.

Service
P.Renders (Geijsteren)
15-02-2018
9

Kort samengevat een zeer plezierige en fijne bedrijf.

Service
lei hendrix (lottum)
14-02-2018
10

Ik kan Oostendorp Venraij aanbevelen omdat alles gewoon klopt zoals afgesproken.

Service
H v Enckevort (Kronenberg)
14-02-2018
8

tevreden klant

Service
agh Martens (venray)
24-01-2018
9

omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Kees Cornelissen (Tilburg)
24-01-2018
10

Bijzonder gekwalificeerd personeel. Heel goede service.En men neemt alle tijd voor de klant.

Service
M. Hermans
24-01-2018
10

Betrouwbare, vakkundige en zeer klantgerichte dealer. Ik ben zelf al 8 jaar een zeer tevreden klant

Service
Mevr. Louise Straatman (Venray)
24-01-2018
10

Tevreden

Service
Ben van de Vorle (Sint Anthonis)
17-01-2018
9

Zeer goede service en vreindelijk.

Service
Anoniem
10-01-2018
10

De geplande werkzaamheden werden goed uitgevoerd en daarnaast werd meer werk verricht dat niet in rekening werd gebracht.

Service
Ger van den Beuken (Horst)
03-01-2018
10

Perfecte service

Service
Anoniem
29-12-2017
9

Goede behandeling ontvangst,correct werk,goede aflevering, vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
28-12-2017
9

goede ontvangst en klant staat centraal, juiste opgave kosten en afspraak is afspraak

Service
Dhr J. Pieck (Overloon)
20-12-2017
10

Alles perfect geregeld !!

Service
Anoniem
14-12-2017
8

Ik tevreden ben.

Service
Anoniem
14-12-2017
8

De uitstraling van de showroom is netjes, de medewerkers zijn vriendelijk. Over het algemeen worden reparaties goed uitgevoerd.Helaas is de laatste keer vergeten de bestelling door te geven. Toevallig had ik een vraag voor de wintercheck, waardoor ik tevens informeerde over de bestelling. Dit zou goed komen gelijktijdig met wintercheck. Helaas het was niet de juiste maat. Derhalve opnieuw bestellen en terugkomen. Het een en ander is wel door de vriendelijkheid van de medewerkers goed opgelost. Ik ben een tevreden Toyota-rijdster.

Service
Ben Otten (Venray)
13-12-2017
9

Betrouwbare dealer die zich aan de afspraken houdt, mij niet voor verrassingen plaatst en vriendelijk behulpzaam personeel dat ook goed advies geeft

Service
T Vullings (Oeffelt)
13-12-2017
9

Vriendelijk-, service en klantgericht.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Tevreden en prima service

Service
H.Goumans (Horst)
13-12-2017
9

Je wordt er prettig ontvangen door de receptie, en mijn auto is prima afgehandeld.

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Klantvriendelijkheid, prima service, niet te duur, altijd overleg als er iets aparts moet gebeuren

Service
Carla van Dijk ( Venray)
06-12-2017
10

Ik heb weinig verstand van auto's. Voor mij is het belangrijk dat een auto goed rijdt en veilig is. Ik heb volledig vertrouwen in de mensen van de werkplaats. Goede service en vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

goede service en meestal goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Ben tevreden. Voel me daar goed behandeld. Nooit problemen met mijn auto

Service
jan poels (veulen)
04-12-2017
8

je wordt vriendelijk ontvangen, zij houden zich goed aan de afspraken, mocht er iets veranderen laten ze het tijdig weten. Tekst en uitleg is prima.

Service
AMLM Derks (Oostrum)
01-12-2017
8

geen klachten

Service
André Roelink (Horst)
01-12-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
30-11-2017
9

ontvangst , receptie, prettig en duidelijk. zeer sevicegericht en kundig, ook als je tussendoor met een vraag komt.

Verkoop
Dhr Jos Jansen (Boxmeer)
29-11-2017
10

Het kikte ,ten opzichte,eerdere ervaring met andere bedrijven.Komt goed,behulpzaam en vriendelijk over.

Service
Ria Beeks (Velden)
29-11-2017
9

een topgarage met topservice

Service
Dhr. Henk Kleeven (Venray)
27-11-2017
10

Altijd vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
24-11-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de afgelopen 10 jaren.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Alles heel goed gegaan

Service
dhr. R. Kempen
22-11-2017
9

Vriendelijk, tegemoet komend en betrouwbaar

Service
Anoniem
22-11-2017
9

De garage is ordelijk en netjes. Het personeel is vriendelijk en terzake deskundig. Het afgeleverde werk is altijd goed, Om te wachten zijn de voorzieningen ook goed. Kortom een prettig bedrijf.

Service
j.bos (grubbenvorst)
15-11-2017
7

netjes

Service
Anoniem
15-11-2017
8

Goede antwoorden op de vragen

Service
Anoniem
13-11-2017
10

Het zijn kundige vakmensen.

Service
Anoniem
09-11-2017
8

Netjes,service gericht en afspraak is afspraak

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Zeer vlotte en nette behandeling Ook voor kleine probleempjes

Service
Anoniem
07-11-2017
9

Vertrouwde omgeving met betrouwbaar personeel

Verkoop
Anoniem
02-11-2017
9

Ben prettig voor gelicht naar tevredenheid

Service
math jansen (vortum mullem)
27-10-2017
10

zeer vriendelijk personeel en je word altijd correct te woord gestaan en geholpen

Service
Piet Martens (Wanssum)
27-10-2017
9

ik heb voor de eerste keer mijn auto laten controleren

Service
Bea Verpalen (Horst)
27-10-2017
10

Klantvriendelijk en altijd bereid je te helpen.

Service
Ans Hofmans
25-10-2017
8

Je wordt er prima en netjes geholpen. Als de auto langer moet blijven wordt ik zelfs naar mijn oppasadres gebracht in Venray

Service
Leon Gerritsen (Belfeld)
19-10-2017
8

goede service klant vriendelijk

Service
Anoniem
18-10-2017
10

N fijne garage betrouwbaar

Service
Anoniem
18-10-2017
8

vriendelijk, maar een tikkeltje overdreven.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Dhr. P. Houben (Venlo)
11-10-2017
10

Alles klopte, we kregen overal volgens ons een eerlijk antwoord op.

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Fijne dealer die goed meedenkt over onze wensen. De medewerkers zijn snel en accuraat.

Service
Mevr. M. Rens-Caarls (Venray)
10-10-2017
10

De service van dit bedrijf is buitengewoon. De mensen zijn er vriendelijk en hulpvaardig. De werkzaamheden worden perfect uitgevoerd en snel. Ik kom er graag.

Service
Anoniem
04-10-2017
8

vriendelijk receptiemedewerkers, goede monteurs, goede kostenraming vooraf

Service
Anoniem
04-10-2017
7

kan beter

Service
Anoniem
04-10-2017
8

tot nu toe heb ik nooit enige klacht gehad over de handelswijze en afhandeling van allerlei zaken, en wat men daar doet is goed alleen de kosten van sommige dingen zijn soms aan de hoge kant, vooral die btw die kan volgens mij echt wel wat lager in de toekomst, maar dat is politiek en daar heb ik geen vertrouwen meer in.voor de verdere rest ben ik tevreden!!

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Omdat het personeel vriendelijk en behulpzaam is en de kosten vooraf gegeven worden

Service
Anoniem
27-09-2017
8

Omdat ik helemaal tevreden ben.

Service
don funcken (venray)
27-09-2017
10

niets verder te wensen prima dealer

Service
Peter. H. Janssen (Oostrum)
13-09-2017
9

Je wordt vriendelijk ontvangen en vragen worden duidelijk beantwoord. Onder het genot van een kopje koffie kun je rustig wachten totdat je auto klaar is, zonder dat iemand je iets probeert op te dringen.

Service
Anoniem
13-09-2017
7

Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid zijn goed. De prijs is nogal hoog, vandaar dat ik niet verder kom dan een 7.

Service
Chris (Horst)
13-09-2017
9

Gewoon fijne garage met deskundige medewerkers.

Service
Paul Hermers (Boxmeer)
13-09-2017
10

Geweldige Garage OOSTENDORP.

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Alles correct

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Al ruim 25 jaar een tevreden klant, kleinigheidjes worden snel en eenvoudig geregeld. Gewoon een vertrouwd adres

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Duidelijke toelichting op de gemaakte kosten en gemakkelijk afspraken maken

Verkoop
Jan Wijers (Horst)
06-09-2017
9

Hebben mij altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Verkoop
El Zuurbier (Venlo)
31-08-2017
10

De verkoper heeft ons op een prettige fijne manier geholpen in alle opzichten.Gingen na wat onzekerheden rondom de aankoop met een goed gevoel op weg met de nieuwe auto.

Service
Metsch (Huizen)
30-08-2017
10

Deskundige en betrouwbare uitstraling en daar ik zelf gen verstand heb van deze techniek is dat een hele geruststelling.De activiteiten zijn logisch en worden ,m.i., niet gekoppeld aan extra overbodige zaken.

Verkoop
Toon en Louise van den Boogaard (Elsendorp)
23-08-2017
10

Wij zijn duidelijk geïnformeerd over onze hybride, en zeer netjes met alles geholpen, niks was te veel, we hebben op alles duidelijke antwoorden gekregen zoals het hoort, en op een leuke manier, hier houden wij van. Nogmaals bedankt hiervoor.

Service
Anoniem
21-08-2017
9

Zoals gezegd zie ik geen redenen om verbeterpunten te benoemen maar 'n 10 scoren is weer 'n ander verhaal,vandaar de 9 die blijft ruimte bieden voor verbetering.

Verkoop
Anoniem
21-08-2017
8

Prima niet opdringerige service.

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Goede service vriendelijk personeel

Verkoop
Rens Goedheer (Broekhuizenvorst)
08-08-2017
10

Vriendelijke en service gerichte behandeling.

Verkoop
Anoniem
07-08-2017
10

Zeer klantvriendelijk, vakmensen, ze weten waar ze over praten.(Het hele Team) 3e nieuwe Rav4 gekocht, dat wil wel wat zeggen!!

Verkoop
Jacques vdS
02-08-2017
9

13 jaar geleden auto bij Oostendorp gekocht en ál die jaren in onderhoud gehad in Venray.Zowel het merk Toyota als de garage Oostendorp Auto hebben ons nooit teleurgesteld, dat is dan ook de reden dat de opvolger weer een Toyota is geworden én dat deze in onderhoud blijft bij Oostendorp Auto.

Service
Anoniem
02-08-2017
8

Klantvriendelijk, transparant in prijsopgaves. Flexibel en komen hun afspraken na.

Verkoop
Linders L.L. (Horst)
02-08-2017
10

Alles werd heel duidelijk uitgelegd en uitgebreid verteld.

Service
M.Smeets
02-08-2017
10

Ze zijn klantvriendelijk en betrouwbaar; deskundig in hun oordeel; open en communicatief over de te verrichten werkzaamheden; ik voel me er veilig en met zorg omringd; nooit verrassingen achteraf

Verkoop
Debbie Meijs (Gennep)
27-07-2017
10

Hele fijne service en communicatie

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Vriendelijke en hulpvaardige mensen. Snelle service.

Service
Hans Vervoort
26-07-2017
9

Goede service en vriendelijk personeel en heldere uitleg omtrent de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Goede informatie, prima advies, duidelijke afspraken met een mail ter herinnering, vooraf prijsopgave die bleek te kloppen, auto schoon retour.Samenvattend een prima dealer/garage met een tevreden klant

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Goede garage en wordt nog naar de klant geluisterd

Service
Antoon van der Meulen. (Venray)
24-07-2017
8

Ze zijn heel korrekt

Service
Anoniem
24-07-2017
9

vriendelijk en deskundig personeel, zijn duidelijk en eerlijk over de kosten, de reparatie en eventuele bijkomende/ontdekte gebreken en de kosten daarvan.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
8

Verstaan hun vak goed.

Verkoop
Stef de Cocq
17-07-2017
10

We zijn al jaren dik tevreden met de dealer .We zijn er altijd deskundig geholpen.

Verkoop
Anoniem
17-07-2017
9

Prettige mensen en afspraak is afspraak!

Verkoop
Anoniem
14-07-2017
10

Wordt altijd goed en vriendelijk ontvangen.
Krijg duidelijke uitleg over de (offertes van) reparaties en onderhoudsbeurten en over de rekeningen.
De (soms aanwezige) autoverkoper heeft meestal even tijd voor een vriendelijk woordje.

Service
Anoniem
13-07-2017
9

Verder tot heden tevreden behandeld

Verkoop
Anoniem
11-07-2017
8

Ik ben steeds tevreden geweest over Oostendorp Auto Venray

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Correct

Service
Jan Wijers (Horst)
30-06-2017
9

Eens Toyota, ook na dit bezoek, blijft Toyota

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Ik ben tevreden

Service
M.Poels-Cremers (Velden)
27-06-2017
10

Omdat ze aan mijn wensen voldoen en heel vriendelijk zijn.

Verkoop
Anoniem
21-06-2017
10

Prettig, duidelijk en klantvriendelijk

Service
Anoniem
20-06-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijke communicatie

Service
J.hesen (Horst)
14-06-2017
10

Zeer tevreden zoals altijd over de service en de vriendelijkheid.Ze proberen ook niet om je op extra kosten te jagen.Gewoon eerlijk in wat ze doen met het onderhoud.

Service
Frans (Venray)
14-06-2017
9

Hier staat de klant centraal en die op een juiste manier geïnformeerd word over alle zaken die een klant dient te weten.

Verkoop
Jos Danse (Bergen (L))
12-06-2017
10

Er wordt open en duidelijke informatie gegeven over een onderhoudsbeurt en de kosten daarvan.
Je wordt door de verkoper(s) ter plekke op een plezierige maar tegelijk ook ter zake doende manier geholpen om tot een bevredigende aankoop van een nieuwe auto te komen.

Service
Anoniem
07-06-2017
9

Toyota Venray heeft mij correct behandeld en zich aan de afspraken en afspraaktijden gehouden.
Keurig!

Service
GJ Raaijmakers (Venray)
31-05-2017
10

Wat ik het belangrijkst vinden is dat Oostendorp altijd wat onverwacht extra's doet voor ons als klant en dat waardeer ik zeer. Het zijn vaak de kleine dingen die 't 'm doen.

Service
Tom Verbroekken (Grave)
31-05-2017
10

De kwaliteit van het werk is altijd goed.
Er wordt vooraf gecommuniceerd over de werkzaamheden die ze gaan verrichten, inclusief de kosten.
En je wordt vriendelijk behandeld.

Service
Hans Koppens (Deurne)
31-05-2017
9

Goede afspraken, netjes en beleefd. Werk goed uitgevoerd.

Service
Bert Verdellen (Sevenum.)
31-05-2017
9

Goede voorlichting
Prima opvang ( met koffie)
Vriendelijk personeel

Service
Wiel Bovend'Eerdt (Oostrum)
26-05-2017
8

Ja

Verkoop
Rob Vloet (Sint Anthonis)
26-05-2017
10

Zoals ik in de eerste vraag heb aangegeven,goed bod,goede verkoper en wij zijn dan geen treuzelaars,meteen kopen,wij zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Het voelt vertrouwd

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Beste Oostendorp-Venray mensen,
Echt fijn dat u vorige week maandag onze auto zo goed verzorgd heeft, met alles erop en eraan!
Ik ben zeer tevreden over jullie uitgebreide service. Inclusief halen, brengen, wassen! Bedankt!
Succes!

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Alles prima gebeurt de beurd

Verkoop
Hay van Helden (Horst)
11-05-2017
9

Ben tot op heden tevreden

Service
Anoniem
11-05-2017
10

Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg, komen afspraken na, geen wachttijden.

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
10

GOEDE ZAKELIJKE EN PERSOONLIJKE AANPAK.

Service
S.Giezen (Venray)
05-05-2017
9

Het geheel zeer goed

Service
Sjaak Meijer (Venray)
03-05-2017
10

Ben er altijd correct en volgens afspraak geholpen

Service
Mevr. de Beijer
03-05-2017
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

Service
1Cor van Empel (Ysselsteyn)
03-05-2017
9

zeer tevreden

Verkoop
Mevr.Spruit (Helmond)
28-04-2017
10

Omdat ik er altijd op kan rekenen perfect geholpen te worden.
Als ik iets wil weten,er geduldig naar mij wordt geluisterd en naar een oplossing
wordt gezocht.Dus heel vertrouwd.Daarom blijf ik er ook al jaren en hoop er nog vele jaren te komen.
Altijd plezierige ontvangst en welkom geheten.

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
10

Super service. Snelle reactie op vragen en hele flexibele opstelling tijdens het aankoop proces. Een weekend de auto meegekregen op proef. Niet opdringerig. Heel professioneel en klantgericht.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Prettige en vriendelijke mensen, je wordt hier altijd zeer correct behandeld, en bij mogelijke afwijkingen wordt je altijd keurig gebeld voor overleg.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Een fantastisch team. Zowel verkoop als administratie/receptie als monteurs.

Service
Rooijakkers
24-04-2017
10

Zij doen wat ze zeggen

Service
Anoniem
20-04-2017
8

betrouwbaar, professioneel, geen grootspraak, behulpzaam

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Bij het maken van de afspraak werd ik correct en snel geholpen er werd doorgevraagd of er nog meer dan de standaard beurt moest gebeuren aan de auto. Omder er wifi is in de wacht ruimte kon ik gewoon mij werkzaamheden verrichten op mijn laptop. De auto was eerder klaar.

Service
Ans Janssen (Sevenum)
18-04-2017
10

Omdat ik tevreden ben

Service
Toon Hermans (Horst)
12-04-2017
10

goede service, goede kwaliteit, steeds informatie krijgen als er iets niet correct is, duidelijk en heldere factuur.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Prettig contact richting de klant. Bereid om alles uit te leggen wanneer dat gewenst is. No-nonsense klantbenadering, erg prettig!

Service
G. Keltjens (Lottum )
12-04-2017
9

Afspraak is afspraak

Service
Chris smits (Maashees)
12-04-2017
9

Ter zake kundig en( zakelijk ) vriendelijk.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

vriendelijk en goeie service

Service
patty aapkes (venray)
06-04-2017
10

ik ben heel erg tevreden word goed geholpen en krijg duidelijke uitleg

Verkoop
Anoniem
06-04-2017
10

vriendelijk
betrouwbaar
deskundig
vertrouwd

Service
André Roelink (Horst)
06-04-2017
10

Al jaren uiterst tevreden over de service en behandeling bij Oostendorp!

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Ik ben netjes geholpen en alles verliep volgens afspraak

Service
Annemiek Siebelder (Venlo)
31-03-2017
9

Daar ik niet in staat was( door gezondheidsproblemen ) om van Venlo naar Venray te rijden , werd na overleg mijn auto netjes s'morgens opgehaald en s'avonds weer teruggebracht ,precies volgens afspraak . Dit heb ik zeer op prijs gesteld . Goede en vriendelijke service . Over de werkzaamheden heb ik geen klachten , de auto rijdt prima ! Rekening en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden werd meegeleverd . Ik ben dus zeer tevreden .

Service
Toon Rongen (ysselsteyn venray)
29-03-2017
10

omdat ik zeer fijn geholpen ben.

Service
De Ruijter G MJM (Venry)
29-03-2017
9

Omdat ze hier in Venray zitten.
Wat makkelijk is.
Ben erg te vreden.

Service
Diana Arts-de Haas (Venray)
29-03-2017
10

Vriendelijk.... goed luisteren..... goede service....

Service
Ria Krebbekx (Venray)
29-03-2017
9

Ik word er altijd prima geholpen, daar is niets op aan te merken

Service
Thiesen (Tienray)
29-03-2017
9

Altijd netjes behandeld. Alles is voraf duidelijk. Komen afspraken heel goed na.

Service
Anoniem
29-03-2017
5

De aandacht, die je krijgt is zeer weinig. Hoe zou het dan met de auto zijn?

Service
Piet van den Oever (Sint Anthonis)
23-03-2017
8

Dit punt komt overeen met de geleverde kwaliteit.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Vertrouwd, goede service.

Service
riny peeters (vierlingsbeek)
23-03-2017
10

op alle fronten totale tevredenheid

Service
Hans Bosch (Oirlo-Venray)
23-03-2017
9

Prijs - kwaliteit zeer goed. Afspraken en uitleg zeer goed. Deskundige en adequate be/af/handeling. Ben iedere keer dik tevreden.

Service
Anoniem
16-03-2017
8

omdat wij daar tevreden over zijn

Service
Anoniem
16-03-2017
9

en negen is prima vind ik, een tien is perfect en niemand is perfect.

Service
R. Oudenhoven (Venray)
16-03-2017
8

Goed

Service
John Driessen
16-03-2017
9

Zeer te vrede. Ik rij al mijn 10e Toyota van hier. Zijn zeer vriendelijk, deskundig en problemen worden goed opgelost.

Service
Dhr. Strijbosch
16-03-2017
10

Het is een fijne garage waar je als klant goed en eerlijk geholpen wordt. Het maakt ook niet uit of je een dure of goedkope auto hebt.

Service
Anoniem
13-03-2017
10

Klantvriendelijk; correct, betrouwbaar, goede communicatie.

Service
Anoniem
24-02-2017
9

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, personeel met verstand van zaken.

Service
Lei Holthuijsen (Horst)
22-02-2017
9

Oostendorp heeft een prettige uitstraling. Je wordt er altijd correct ontvangen en de uitleg over onderhoud/reparaties is uitstekend. Koffie staat altijd klaar en in de wachtruimte is het verblijf prettig.

Verkoop
Mevr S.Jongen (Schimmert)
15-02-2017
10

Hele goede en deskundige verkoper. Hele goede service

Service
Dhr. Bloemen (Overloon)
15-02-2017
8

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
15-02-2017
9

Prettige samenwerking, vriendelijke mensen

Service
Dhr. C.Billekens (Blerick)
14-02-2017
10

Goede en volledige informatie gekregen.
zeer vriendelijk en tegemoet komend personeel.
duidelijk technische uitleg.

Verkoop
Anoniem
01-02-2017
10

Zeer tevreden. Goed begeleid. Goede uitleg bij aflevering.

Verkoop
Anoniem
12-01-2017
10

Uitstekend verkooptraject met een zeer correcte en niet opdringerige verkoper.
De service is prima maar dat wisten we al uit eerdere ervaringen met andere auto's.

Verkoop
Dhr. Heinecke (Oostrum )
11-01-2017
10

Goede service en vriendelijkheid. Weten waar ze over praten. Wordt niet naar het kastje van de muur gestuurd . Zeer tevreden.

Service
B.J.L. Hengst (s-Heerenberg)
04-01-2017
8

heeft wat moeite gekost om de juiste persoon te vinden die de volledige communicatie voerde, en daar ook actie op ondernam richting de uitvoerenden.

Service
Dhr P.Peeters (Brgen lb)
19-12-2016
9

Men heeft een zeer goede planning,tijdstip van afspraak en afhandeling is nooit een probleem.
Men is zeer attent en geeft goed uitleg van wat ze gedaan hebben en geven al een prognose t.a.v toekomstige digen ( b.v winterbanden zijn nu nog voldoende maar volgende keer zullen deze naar alle waarschijnlijkheid vervangen moeten worden).
Met andere woorden we zijn zeer content met onze dealer.

Service
Anoniem
14-12-2016
10

Goede en betrouwbare service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
14-12-2016
10

Uitstekende ontvangst, behandeling en service.

Verkoop
joke kessels (heide)
09-12-2016
9

Deskundig

Verkoop
Fam. Janssen (Venray)
09-12-2016
10

Betrouwbaar, klant is koning, kwaliteit met onderhoud, je voelt je "thuis".
Mijn twee broers zijn door ons toedoen inmiddels ook klant van deze dealer en heel tevreden, net als wij!!

Service
Huub Creemers (Merselo)
23-11-2016
9

Goede prijs-kwaliteit. Accurate afhandeling en duidelijke transparante afspraken.

Service
Anoniem
14-11-2016
10

We worden correct en vriendelijk ontvangen. Indien nodig word ik naar huis gebracht en wordt de auto terug gebracht. Altijd behulpzaam .

Service
Anoniem
14-11-2016
10

Vriendelijk, vakkundig en attent

Service
Dhr. Bovee (Sevenum)
29-09-2016
10

zeer tevreden

Service
Katja Dmowska (Leunen)
18-08-2016
10

medewerkers zijn zeer behulpzaam en mee denkend. ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
11-08-2016
9

Uitstekende service en werkzaamheden !!

Service
J.W. Heinekamp (Lottum)
05-08-2016
10

Fijne behulpzame mensen en deskundigen in hun vakgebied

Service
Guus hendrix (venlo)
04-08-2016
10

ik ben gewoon zeer tevreden.

Service
Anoniem
04-08-2016
8

Ik ben tevreden over de behandeling en de werkzaamheden die verricht worden.
Ik word altijd goed geinformeerd over de werkzaamheden.

Service
Toon Hermans (Horst)
27-07-2016
10

goede service, steeds contact met de klant als er iets gedaan moet worden, klantvriendelijk. wat wil je nog meer!

Service
André Roelink (Horst)
27-07-2016
9

Goede en vakkundige service

Service
Anoniem
13-07-2016
9

Vriendelijk benadering, gastvrij, overleg over werkzaamheden, op tijd bericht dat auto gekeurd moet worden en een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Service
A. Schimmel (Hooglanderveen)
13-07-2016
10

fijne garage, medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. dit is voor mij de rit van Hooglanderveen naar Venray zeker waard

Service
h.g.m.koch (venray)
06-07-2016
10

ben altijd zeer tevreden geweest

Service
Anoniem
06-07-2016
8

Ze geven een goede service en de medewerkers zijn erg vriendelijk!

Service
Anoniem
23-06-2016
8

de ontvangst is zeer vriendelijk. de wachtruimte en de mogelijkheden zijn goed verzorgd. de mensen zijn vriendelijk en hoffelijk.
het werk is prima gedaan en eventuele zaken worden duidelijk besproken.

Verkoop
Dhr. C.Smit (Beugen)
22-06-2016